Deser lodowy - Malaga nadziewana czekoladą

Malaga nadziewana czekoladą

Ten deser jest inspirowany kuchnią międzynarodową

OCEŃ:

Dziękujemy za ocenę!
Już to oceniłeś!
Your rating has been changed, thanks for rating!

PODZIEL SIĘ:

Składniki

lody Carte d’Or Malaga

krem czekoladowy (np. Nutella)
migdały
50 ml zagęszczonego słodkiego mleka
2 świeże truskawki i listki mięty



Zobacz inne przepisy dla tego smaku

Podobne przepisy:

Crema Catalana

Przygotuj krem – śmietanę, mleko, cukier waniliowy, skórkę z pomarańczy i cynamon wymieszaj razem i zagotuj. Zdejmij z ognia, przestudź.

Dziękujemy za ocenę!
Już to oceniłeś!
Your rating has been changed, thanks for rating!

Zobacz wszystkie przepisy Dodaj swój przepis

ZACZARUJ 1001 WIECZORÓW Z CARTE D'OR

Dodaj przepis
Dodaj pomysł