Deser lodowy - Jagodowa rozkosz

Jagodowa rozkosz

Ten deser jest inspirowany kuchnią międzynarodową

OCEŃ:

  • 6
  • 6
Dziękujemy za ocenę!
Już to oceniłeś!
Your rating has been changed, thanks for rating!

PODZIEL SIĘ:

Składniki

1 szklanka świeżych lub mrożonych jagód lub innych owoców sezonowych
6 kulek lodów Carte d’Or Stracciatella
1 opakowanie gotowej galaretki o smaku aroniowym (lub Twoim ulubionym)
200 ml soku z czerwonych porzeczek
Starta skórka z 1 cytryny
Dwie łyżki likieru np. porzeczkowego
1 małe opakowanie herbatników



Zobacz inne przepisy dla tego smaku

Podobne przepisy:

Półmisek dyplomaty

Przygotuj pudding; Ubij śmietanę i wstaw ją do lodówki. Żelatynę namocz w łyżce wody i odstaw aby napęczniała.

Zmieszaj budyń z mlekiem, dodaj rum, likier pomarańczowy oraz cztery pokruszone biszkopty. Całość dokładnie wymieszaj.

  • 5
  • 5
Dziękujemy za ocenę!
Już to oceniłeś!
Your rating has been changed, thanks for rating!

Zobacz wszystkie przepisy Dodaj swój przepis

ZACZARUJ 1001 WIECZORÓW Z CARTE D'OR

Dodaj przepis
Dodaj pomysł